Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

A-ekipa

The A-Team

Deli z ostalimi:
Na sporedu
RTL
Jutri, 2. 3. 2021
20:15 - 22:30
 
Film • Akcija
135 min
Združene države Amerike, 2010
7 /10
66%
Režija: Joe Carnahan
Igrajo
Liam Neeson
Bradley Cooper
Jessica Biel
Quinton 'Rampage' Jackson
Sharlto Copley
In še: Patrick Wilson, Gerald McRaney, Henry Czerny, Yul Vazquez, Brian Bloom
Prikaži več
Ekipa nekdanjih specialcev je po krivem obtožena zločina, zato želijo s svojimi vojaškimi veščinami dokazati svojo nedolžnost in najti prave krivce.

Zgodba spremlja pestro skupino nekdanjih pripadnikov posebnih vojaških enot. Njihov vodja Hannibal Smith (Liam Neeson) je mojster organiziranja nevarnih nalog, kjer štejejo sekunde. Templeton "Face" Peck (Bradley Cooper) je spreten pri pridobivanju virov in orožja. Temnopolti mišičnjak B. A. Baracus (Quentin "Rampage" Jackson) je šofer in pretepač v skupini, H. M. "Howlin' Mad" Murdock (Sharlto Copley) pa nadarjen pilot in klinično dokazani norec.

Moštvo se je osem let borilo na pravi strani zakona, potem pa jih obsodijo na vojaški zapor zaradi zločina, ki ga niso zagrešili. Po pobegu se lotijo zamotane naloge, kjer naj bi dokazali svojo nedolžnost. Medtem jih po vsem svetu lovi Charissa Sosa (Jessica Biel), visoka vojaška častnica in ena od Peckovih mnogih ljubimk. Ko se že zdi, da imajo vse potrebne dokaze, ugotovijo, da se je njihova naloga šele dobro začela.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane