Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
Režija: Kristian Kähler, Alix François Meier, Elke Sasse, Stefan Pannen, Holger Preuße, Michael Grotenhoff, Eberhard Rühle, Adama Ulrich, Claus Wischmann, Wilma Pradetto, Anne Worst, Johannes Eglau, Peter Podjavorsek, Hanna Leißner, Alois Berger, Christa Graf, Barbara Glaubitz, Martina Dase, Ivonne Schwamborn, Valerie Theobaldt, Caroline Haertel, Mirjana Momirovic
Igrajo
Joël Billet
Silvie Billet
Anna Zukowska
Ajdo v Sloveniji pridelujejo že več generacij.
Najbolj uspeva v Prekmurju, na rodovitnem nižavju vzdolž reke Mure. Ajda v zrnu ali zmleta v moko je pomembna sestavina v lokalni kuhinji. Daniela in Boštjan Gjergjek organsko pridelujeta ajdo, odkar sta pred petimi leti prevzela kmetijo Danielinih staršev. Poleg jedi z ajdo rada pripravljata tudi krepak bograč in okusno prekmursko gibanico.