Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
Režija: Kristian Kähler, Alix François Meier, Elke Sasse, Stefan Pannen, Holger Preuße, Michael Grotenhoff, Eberhard Rühle, Adama Ulrich, Claus Wischmann, Wilma Pradetto, Anne Worst, Johannes Eglau, Peter Podjavorsek, Hanna Leißner, Alois Berger, Christa Graf, Barbara Glaubitz, Martina Dase, Ivonne Schwamborn, Valerie Theobaldt, Caroline Haertel, Mirjana Momirovic
Igrajo
Joël Billet
Silvie Billet
Anna Zukowska
Serija nas bo popeljala na obisk k evropskih sosedom; kmetom, vinarjem, kuharjem, kjer bomo raziskovali njihovo kulinarično bogastvo.
Angleški otok Jersey leži v Rokavskem prelivu, le 20 km od francoske obale. Poleg tega, da je znan kot davčna oaza in raj za deskarje na vodi, je na otoku zaradi ugodnega podnebja dobro razvito tudi kmetijstvo. Cenjena sta predvsem jerseyjsko govedo in krompir, ki raste na strmih pobočjih in ga pridelujejo ročno, zato je vse prej kot poceni. Darren Quenault ima na otoku ekološko kmetijo, na kateri mu pomaga sin Chas, ki je bil v svojem razredu edini, ki se je namesto za študij odločil za trd kmečki kruh, vendar mu ni žal, saj si ne predstavlja, da bi vse svoje dni preživel v pisarni za računalnikom.