Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
Oddaja Okusi 2 generacij združuje bogato kulturno dediščino slovenske kuhinje s sodobnimi trendi prehranjevanja.
Pomlad že močno trka na vrata in dnevi so kot nalašč za rekreacijo na prostem. Gaber in Primož sta se zmenila, da tokrat ne bosta merila moči le za štedilnikom, temveč tudi pod koši. Košarkarskimi. Z žogo. Po rekreaciji sveža in polna energije stojita za pultom polnim dobrot za današnje kosilo.
V Primoževi knjigi " Z vta na mizo " poiščeta recept za pastinakovo juho, na leseni deski pa že čakajo račje prsi, ki jih bosta pripravila s sous vide tehniko. V košari so lešniki z njunega vrta in gomolj črne redkve, kozarec vloženih črnih orehov, pult pa se šibi pod teže zelenjave za jušno osnovo. Pa si poglejmo, kaj dobrega bosta skuhala iz vseh teh dobrot.