Pripravite se na ponovno plovbo s chefom Michelom Rouxom, ki ustvarja kulinarični zemljevid vzdolž reke Temze. Od Batterseaja do Greenwicha, od Windsora do Readinga, Michel išče najboljšo londonsko pico, odkriva hongkonško čajnico na barži in se celo preizkusi v muharjenju. V svoji ladijski kuhinji Michel vsakič na drugi lokaciji izmišlja in pripravlja okusne recepte, med katerimi so cacio e pepe, mille-feuille z gobami in testenine s kozicami, pa tudi nekaj sladkega: razkošne sladice, kot sta čokoladni mousse in kolač iz starih rogljičkov, s čimer postavlja smer za še eno serijo čudovitih in okusnih eskapad. --- Michel Roux lovi najboljšo londonsko pico, pristane v Batterseaju, da bi poskusil okusne nove jedi in raziskal slikovit vrt iz 17. stoletja. Pripravi cacio e pepe na nov način, ki vas bo presenetil, svežo vrtno solato, postreženo s svežim kruhom, vse pa zaključi z okusnim čokoladnim mousseom.