Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
ORF 1
Ponedeljek, 9. 10. 2023
01:50 - 03:15
 
Film • Akcija
85 min
Združene države Amerike, 2019
6 /10
79%
Režija: Michael Dowse
Igrajo
Dave Bautista
Kumail Nanjiani
Mira Sorvino
Natalie Morales
Iko Uwais
In še: Betty Gilpin, Karen Gillan, Jimmy Tatro, Steve Howey, Rene Moran
Prikaži več
Voznik Uberja pobere potnika, ki je policist na lovu za nevarnim morilec. Postane del avanture, kjer se trudi obdržati življenje, pa tudi dobro oceno.

Stu (Kumail Nanjiani) je miroljuben, zgovoren, olikan prodajalec v trgovini s športno opremo, ki si dodaten denar popoldne in zvečer služi kot voznik taksi storitve Uber. Pripravljen je storiti vse za oceno vožnje s petimi zvezdicami, saj nujno potrebuje denar za financiranje posla svoje prijateljice, v katero je noro zaljubljen.

Vic Manning (Dave Bautista) je surov policijski detektiv v srednjih letih; ločen in vnovič poročen s svojo službo ter posledično odtujen od svoje odrasle hčere Nicole. Alergičen na osebne pogovore in sodobno tehnologijo je Vic tudi hitre jeze ter sila nepotrpežljiv človek.

Nekega dne prav po laserski operaciji oči, ki naj bi odpravila njegovo dioptrijo, Vic prejme namig o prekupčevalcu z mamili, ki je pred leti umoril njegovega partnerja. Ampak Vic ga s še vedno meglenim vidom po posegu ne bi opazil, tudi če bi stal tik pred njim.

Seveda med okrevanjem ne more voziti avta, zato pokliče Uber, da bi pravočasno izsledil zločinca. In kdo sprejme njegov klic? Nihče drug kot Stu.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane