Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Gola resnica

The Ugly Truth

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Petek, 3. 12. 2021
13:40 - 15:20
 
Film • Komedija
100 min
Združene države Amerike, 2009
6 /10
60%
Režija: Robert Luketic
Igrajo
Katherine Heigl
Gerard Butler
Bree Turner
Eric Winter
Nick Searcy
In še: Jesse D. Goins, Cheryl Hines, John Michael Higgins, Noah Matthews, Bonnie Somerville
Prikaži več
Abby že dolgo čaka na ljubezen, saj so njene ideje o popolnem moškem vse prej kot lahko uresničljive. Še najmanj jim ustreza novi sodelavec Mike.

Bitka med spoloma postane v "Grdi resnici" zelo vroča. Gre za seksi komedijo o moških in ženskah – ter velikanskem breznu, ki zeva med tem, kako razmišljamo, sanjarimo in kako se zapeljujemo.

Iskre se krešejo med sodelavcema Abby (Katherine Heigl) in Mikom (Gerard Butler), ki jima je usojeno, da se prezirata. Ona se trudi najti prefinjenega sanjskega partnerja, njegova misija pa je povedati ženskam, naj se soočijo z realnostjo in priznajo, da imajo moški na umu samo eno stvar.

A ko se odloči, da ji bo pomagal najti, česar si želi, oba spoznata nekaj nepričakovanega o tem, kako močno se privlačijo tudi najhujša nasprotja. Za Mika, ki je nekdanji fenomen kabelske televizije in novi dopisnik jutranje televizije Sacramenta, je odgovor nadvse preprost: ne bodite vendar trapasti. Moški in ženske resda najdejo stik, a v glavnem med rjuhami. Ženske naj končno že spoznajo, da so moški prvinska, mesena, preprosta bitja, ki hrepenijo po nenehnem vzburjenju.

Zaradi Mikovega drznega pogleda na stvari gledanost skokovito naraste, vendar dvigne tudi temperaturo producentki oddaje Abby, ki ima povsem drugačen pogled.

V Abbyjinem svetu je resnična ljubezen vse, kar šteje – trik je samo najti moškega, ki pozna svoje srce. Z Mikom si je pripravljena skočiti v lase in mu dokazati, da tak romantičen vitez v bleščečem oklepu zares obstaja v resničnem svetu.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane