Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Brezčasna Adaline

The Age of Adaline

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinestar TV Fantasy
Petek, 31. 3. 2023
20:30 - 22:30
 
Film • Drama
120 min
Združene države Amerike, 2015
7 /10
67%
Režija: Lee Toland Krieger
Igrajo
Blake Lively
Michiel Huisman
Harrison Ford
Ellen Burstyn
Kathy Baker
In še: Amanda Crew, Lynda Boyd, Hugh Ross, Richard Harmon, Fulvio Cecere
Prikaži več
V tridesetih letih prejšnjega stoletja je nenavadna usoda doletela Adaline Bowman.

Adaline Bowman je že več desetletij čudežno stara 29 let; njeno življenje je polno osame, saj ne dovoli blizu nikomur, ki bi utegnil dognati njeno skrivnost. Rodila se je na prelomu 20. stoletja in niti sanjalo se ji ni, da bo ugledala začetek 21. – dokler ji navidezno čaroben dogodek ne reši življenja in jo obdari z večno mladostjo. Pri 29 letih se Adaline neha starati in začne življenje okušati kot še nobeno človeško bitje doslej.

Ta neverjetni preobrat usode jo pospremi na neprimerljivo dogodivščino, ki se razteza čez več desetletij. Življenje in ljubezen okuša skozi globalne spremembe dveh svetovnih vojn in svobodnjaških šestdesetih vse do prikladnosti današnjega dne.

Svojo starost previdno skriva pred vsemi – razen pred lastno hčerjo – in vse pomembne spremembe pričaka mirno in prefinjeno … dokler ob naključnem srečanju s karizmatičnim Ellisom v njej spet ne vzplamti strast do življenja in ljubezni. Ko obisk pri njegovih starših ogrozi njeno skrivnost, Adaline sprejme odločitev, ki bo za vedno spremenila njeno življenje.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2023. Vse pravice pridržane