Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Bono mora umreti

Killing Bono

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinestar Family
Torek, 12. 3. 2024
00:35 - 02:32
 
Film • Komedija
117 min
Velika Britanija, 2011
6 /10
47%
Režija: Nick Hamm
Igrajo
Ben Barnes
Robert Sheehan
Krysten Ritter
Ralph Brown
Jason Byrne
In še: Sam Corry, Seán Doyle, Sean Duggan, David Fennelly, Mark Griffin
Prikaži več
Komedija o irskih bratih, ki se trudita uspeti na glasbenem prizorišču v 80. letih, medtem ko njuni sošolci postanejo najuspešnejša skupina na svetu.

Neil McCormick je vselej vedel, da bo postal slaven. Mlad irski tekstopisec in bodoči genij, nič manj kot rokovski glasbeni zvezdnik. A v šolski skupini The Hype je prostor samo za enega pevca in njegov prijatelj Paul ga je že zasedel. Tako Neil skupaj z bratom Ivanom ustanovi lastno zasedbo, odločen, da bosta prekosila The Hype. Samo ena težava je: slednji so spremenili ime v U2, Paul pa se je preimenoval v Bona.

Seveda Neilu ne preostane drugega, kot premagati U2. Brata se odpravita v London, da bi našla slavo, a jima nepoštenost glasbene industrije kmalu vzame ves pogum; vsak njun dosežek takoj zasenčijo nekdanji šolski tekmeci. Ko jima končno uspe prodreti, Ivan odkrije pretresljivo resnico glede Neilove želje premagati U2 in ta ogrozi vse drugo. Medtem ko se njegove sanje o rokenrolu rušijo, je Neil prepričan, da je za njegovo nesrečo kriv Bonov uspeh. Je on sam Bonovo nasprotje? Ali bo za vedno živel v senci zvezdništva? Kaj, če bi bila rešitev v ... umoru Bona?

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2024. Vse pravice pridržane