Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Arthur in Maltazardovo maščevanje

Arthur et la vengeance de Maltazard

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinestar Family
Sreda, 23. 6. 2021
09:00 - 10:40
 
Film • Družinski
100 min
Francija, 2009
5 /10
Brez ocene
Režija: Luc Besson
Igrajo
Freddie Highmore
Selena Gomez
Jimmy Fallon
Mia Farrow
Logan Miller
In še: Omar Sy, Fergie, Snoop Dogg, Will.i.am, Robert Stanton
Prikaži več
Arthur je ves iz sebe, saj je danes konec desetega lunarnega kroga in končno se lahko vrne v svet Minimojčkov, kjer ga čaka princesa Selenia.

V vasi je vse nared za Arturjevo dobrodošlico ob vrnitvi: v njegovo čast so priredili veliko gostijo in princesa si je posebej zanj nadela obleko iz cvetnih listov. Prav tistega dne se Arthurjev oče odloči, da bo hišo njegove babice zapustil prej, kot so načrtovali. Ko se ravno pripravljajo na odhod, pajek spusti v dečkovo dlan zrno riža, na katerem je vrezano sporočilo o težavah. Nobenega dvoma ni: Selenia je v nevarnosti in Arthur ima zdaj v mislih eno samo stvar: da bi poletel k njej in jo rešil.

To bo tudi storil, četudi bo treba uporabiti začasen prehod, kot strela z jasnega treščiti v Maxov bar, se spopasti s četami pod poveljstvom Kroba, novega tirana Sedmerih kraljestev, rešiti Betamecha, se boriti s podganami, žabami in kosmatimi pajki ter nazadnje v vasi Minimojčkov ugotoviti, da mu sploh nihče ni nikoli poslal kakšnega klica na pomoč. Kdo je torej pretental našega mladega junaka?

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane