Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
Režija: Kristian Kähler, Alix François Meier, Elke Sasse, Stefan Pannen, Holger Preuße, Michael Grotenhoff, Eberhard Rühle, Adama Ulrich, Claus Wischmann, Wilma Pradetto, Anne Worst, Johannes Eglau, Peter Podjavorsek, Hanna Leißner, Alois Berger, Christa Graf, Barbara Glaubitz, Martina Dase, Ivonne Schwamborn, Valerie Theobaldt, Caroline Haertel, Mirjana Momirovic
Igrajo
Joël Billet
Silvie Billet
Anna Zukowska
Serija nas bo popeljala na obisk k evropskih sosedom; kmetom, vinarjem, kuharjem, kjer bomo raziskovali njihovo kulinarično bogastvo.
Kakšnih sto kilometrov južno od Neaplja, v italijanski regiji Kampanija, stojijo antični templji Pestum. Tu že več stoletij redijo bivole, iz njihovega mleka pa izdelujejo izvirno italijansko mocarelo.
Zelo priljubljena jed v teh krajih je ocvrta mocarela med rezinama kruha, z dimljeno mocarelo in svežo rikoto pa pripravljajo različne testenine in rižoto. Raffaele Barlotti je sirarski mojster, ki se je obrti učil od očeta. Mu bo s sestro Donatello uspelo zadolženo sirarno postaviti na noge?