Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
Oddaja Okusi 2 generacij združuje bogato kulturno dediščino slovenske kuhinje s sodobnimi trendi prehranjevanja.
Primož in Gaber se v sončni nedelji odpeljeta po poteh okupirane Ljubljane in se odločita, da bosta za kosilo skuhala oz. spekla celega piščanca. V knjigi poiščeta Primožev recept, ki ga Gaber na glas prebere, Primož pa hiti prinašati sestavine. Režeta, sekljata, mešata in že je piščanec lepo položen na posteljico iz kruha v pečici. Nedeljskega kosila seveda ni brez juhe, da pa ne bosta jedla le klasične goveje, bosta danes skuhala česnovo kremno juho. Kaj pa sladica? Ker je že jesen, v gozdu in na tržnici pa se že ponujajo kostanji, Gaber na vrtu zakuri ogenj in pozno popoldne se bosta sladkala še s kostanji. Pa en velik dober tek vam želimo!