Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
Oddaja Okusi 2 generacij združuje bogato kulturno dediščino slovenske kuhinje s sodobnimi trendi prehranjevanja.
Gaber si za kosilo zaželi ribo, zato se odpelje do ribarnice, kjer mu Peter poleg treh prekrasnih brancinov za piko na i ponudi še osočnik ter mu razloži, kaj to sploh je. Ker je Gaber iznajdljiv, na pomoč pri filiranju brancinov pokliče suši mojstra Ernesta, ki ga nauči, kako najhitreje in pravilno očistiti ter filirati ribo. Medtem Primož na tržnici kupi vso potrebno zelenjavo za pripravo brancina z zelenjavo v škrniclju. Skuhata krompir, blanširata zelenjavo ter vse skupaj s fileji brancina in začimbami zavežeta v mošnjiček, naložita v pekač ter v pečici pečeta 12 minut. Kosilo zaključita s figami z medeno skuto in karamelo. Pa en velik dober tek vam želimo!