Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
Potovali bomo na Hrvaško v iskanju navdihujočih zgodb o predanosti, ljubezni do dela in tradicije.
Ste vedeli, da je bil prvi vinograd na Hrvaškem zasajen prav na otoku Visu? V oddaji predstavljamo zgodovino vinogradništva na Visu ter posebno mesto, ki je hkrati ribarnica in restavracija. Obiskali smo tudi podelitev zlate Michelinove plakete – poglejte, kdo so prejemniki tega prestižnega priznanja. Spoznali boste vinarijo Nuić in vina, ki s svojimi lastnostmi odražajo identiteto hercegovske vinske tradicije. Odpravili smo se tudi v južno Istro, znano po bogati enogastronomski kulturi, in predstavili najpomembnejše in najokusnejše simbole tega območja. Izvedeli smo tudi, kaj vse se bo dogajalo na letošnjem Street Food Weekendu v Čakovcu. V vinski priporočilni rubriki pa obiskujemo vinarijo Štampar in vam predstavljamo njihov peneči se Urban White ter sauvignon.