Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
David Skoko: Motor, trta, kuhalnica: Posebna zadrska garaža
David Skoko: Motor, loza, kuhača: Posebna zadarska garaža
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Hrvatska radiotelevizija 1
Torek, 24. 12. 2024
05:15 - 05:40
Dokumentarni program • Družboslovje
25 min
Hrvaška, 2023, S 1, E 6
Brez ocene
Brez ocene
Režija: Radislav Jovanov Gonzo
Devet epizod kulinarično-popotniške avanture s chefom Davidom Skokom.
David Skoko se v tokratni epizodi odpravi v severno Dalmacijo, v posebno klet v Zadru. Posebnost je, ker sta njeno ime in ideja povezana z gibanjem francoskih garažnih vinarjev, nahaja pa se v preurejeni nekdanji vojašnici.
Vinogradništvo Degarra sta ustanovili dve družini, Pestići in Šulentići, njihovi vinogradi ob vznožju Velebita kljubujejo burji skozi vse leto. Rezultat njihove strasti je prva Decanterjeva nagrada v Zadrski županiji. Idealen jedilnik za vinarje, katerih vinograde pogosto prekriva tako imenovana sol, so morski sadeži: plava riba na več načinov in sladica iz fig.