Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax 2
Sobota, 24. 7. 2021
02:25 - 04:10
 
Film • Drama
105 min
Francija, 2018
5 /10
Brez ocene
Režija: Lou Jeunet
Igrajo
Noémie Merlant
Niels Schneider
Benjamin Lavernhe
Camélia Jordana
Amira Casar
In še: Scali Delpeyrat, Emilien Diard-Detoeuf, Mathilde Warnier, Mélodie Richard, Damien Bonnard
Prikaži več
Marie je zaljubljena v revnega pesnika Pierra, vendar se poroči s Henrijem, da bi odplačala očetov dolg. A Pierre jo vseeno zapelje v svet erotike.

Pariz leta 1895. Pierre Louÿs je svobodomiseln boemski pesnik tik pred tem, da postane slaven. Oba s prijateljem Henrijem De Régnierjem sta noro zaljubljena v Marie de Heredia, spogledljivo hčer njunega pokrovitelja.

Kljub svoji globoki naklonjenosti do revnega Pierra se Marie nazadnje poroči h Henrijem, ki je finančno bolje preskrbljen. Skrajno razočarani Pierre odpotuje v Alžirijo in tam spozna Zohro, mlado domačinko, s katero si delita burno razmerje in strast do erotične fotografije.

Leto pozneje Marie ni nič bolj zaljubljena v svojega moža, Pierre pa se v Pariz vrne z Zohro. Ko Marie to izve, pohiti k Pierru in mu končno izpove svojo ljubezen ter neizpolnjeno strast. Med njima se vname ljubezenska igra mačke in miši z mnogimi sodelujočimi, polna poželenja, ljubosumja in erotike. Kako daleč bodo šli vsi v kršenju družbenih pravil omike in spodobnosti, preden jih bo zaneslo predaleč?

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane