Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Movies
Sreda, 27. 10. 2021
11:15 - 13:20
 
Film • Pustolovščina
125 min
Združene države Amerike, 2005
6 /10
57%
Režija: Mike Mitchell
Igrajo
Michael Angarano
Kurt Russell
Kelly Preston
Danielle Panabaker
Christopher Wynne
In še: Kevin Heffernan, Dee Jay Daniels, Kelly Vitz, Loren Berman, Nicholas Braun
Prikaži več
V svetu, kjer so superjunaki sprejeti, mladi William Stronghold skuša najti ravnotežje med tem, da je normalen najstnik in izjemno bitje.

Če si sin dveh najbolj legendarnih superjunakov, Commanderja (Kurt Russell) in Jetstream (Kelly Preston), obstaja samo ena možnost za tvojo izobrazbo. To je elitna srednja šola, ki nenavadno nadarjene najstnike preoblikuje v nove superjunake.

Težava je le ta, da Will Stronghold (Michael Angarano) nima nobenih supermoči. Namesto da bi ga uvrstili v program za "superjunake", je deležen zgolj izobrazbe za "pomagača". Nekako mora preživeti prvi letnik, medtem ko se sooča s preveč zagnanim učiteljem telovadbe (Bruce Campbell), superhitrim šolskim nasilnežem ter nevarnim in zamerljivim upornikom s sposobnostjo izstreljevanja ognjenih nabojev iz dlani. Da niti ne omenjamo običajne najstniške tesnobe, nerealnih starševskih pričakovanj in težav z nežnejšim spolom.

A ko neusmiljeni zlobnež zagrozi njegovim staršem, prijateljem in celo šoli, mora Will zbrati novoodkrite supermoči in dokazati, da je superjunak, vreden zaupanja in tradicije svoje družine.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane