Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Seks v mestu

Sex And The City: The Movie

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Ponedeljek, 30. 5. 2022
19:00 - 21:20
 
Film • Komedija
140 min
Združene države Amerike, 2008
6 /10
Brez ocene
Režija: Michael Patrick King
Igrajo
Sarah Jessica Parker
Kim Cattrall
Kristin Davis
Cynthia Nixon
Chris Noth
In še: Candice Bergen, Jennifer Hudson, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis
Prikaži več
Carrie Bradshaw je končno dočakala zaroko z gospodom Živino. A ko gre vse narobe, jo še vedno tolažijo njene tri najboljše prijateljice.

Televizijska uspešnica "Seks v mestu" se je sprehodila na velika platna v nadaljevanju zgodbe, ki so jo ljubitelji serije nestrpno pričakovali. Sarah Jessica Parker je Carrie Bradshaw, novinarka, na katere romantična odkritja se osredotoča film.

Vračajo se tudi njene soigralke Kim Cattrall, Kristin Davis in Cynthia Nixon, izvršni producent nadaljevanke Michael Patrick King pa prevzame vlogo scenarista in vajeti režiserja.

Minilo je nekaj let, odkar so gledalci spremljali Carrie in druščino. Carrie ima še vedno razmerje z g. Živino in jo obsedeno prevzemajo izdelki priznanih tržnih znamk.

Medtem se Miranda pripravlja na zakonsko življenje in materinstvo, Charlotte se oklepa svojih sanj, Samantha in čedni televizijski zvezdnik modrih oči Smith Jerrod pa skupaj živita v Los Angelesu.

Ko se dekleta spet dobijo, je seveda tako kot v starih časih. V vlogi Carriejine pomočnice se pojavi tudi zvezda filma "Dreamgirls" Jennifer Hudson.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane