Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax 2
Ponedeljek, 17. 8. 2020
07:40 - 09:25
 
Film • Komedija
105 min
Velika Britanija, 2019
6 /10
86%
Režija: Rafael Monserrate
Igrajo
Emile Hirsch
Jack Kesy
Shiloh Fernandez
Jacob Vargas
Garrett Clayton
In še: Amy Brenneman, Yaya DaCosta, Angelina Joo, Troy Hall, Victor Verhaeghe
Prikaži več
Peela vzgaja pretirano zaščitniška mati in ko ta nenadoma umre, se tridesetletnik znajde pred izzivom, saj nima službe, družine in prijateljev.

Peela Munerja je oče zapustil pri petih letih in skoraj v popolni osami ga je vzgajala ljubeča, vendar pretirano zaščitniška in čustveno nestabilna mati. Edino življenje, ki ga naslednjih 25 let pozna Peel, je tisto znotraj sten njegovega otroškega doma.

Ko mati nenadoma umre, se tridesetletni Peel znajde pred težkim izzivom. Izgubljen je in osamljen, nima niti službe niti družine in prijateljev. Vendar mora sprejeti veliko odločitev. Naj živi tako, kot ga je naučila mati, sam in neustaljen, ali naj poseže v lastno usodo in se odpravi v neznano?

Ker ne more plačevati bivalnih stroškov, sklene vzeti za sostanovalca dva potepuha. Ko je že videti, da nastaja nekakšna družina in bratstvo, eden od novih znancev izkoristi Peelovo zaupanje. To ga prisili, da se loti iskanja svojih pravih, že dolgo izgubljenih bratov, od katerih se je ločil pred desetletji.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane