Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Mladi zdravniki na preizkušnji: Buba

In Aller Freundschaft – Die Jungen Ärzte

Deli z ostalimi:
Na sporedu
TV3
Jutri, 6. 10. 2022
12:30 - 13:30
 
Nadaljevanka • Drama
60 min
Nemčija, 2017, S 6, E 23
6 /10
Brez ocene
Igrajo
Sanam Afrashteh
Philipp Danne
Stefan Ruppe
Tilman Pörzgen
Luan Gummich
In še: Katharina Nesytowa, Mirka Pigulla, Christian Beermann, Mike Adler, Marijam Agischewa
Prikaži več
Šesta sezone serije o mladih zdravnikih na kliniki Johannes Thal.

Strokovnjakinja Julia Berger z veseljem opravlja službo urgentnega zdravnika. Še vedno sta na urgenci, kjer morata z doktorjem Matteom Moreauom priskočiti na pomoč Darianu Gooste. Ko jim zanemarjeni moški pove, da je padel z drevesa na svoj nož, so zdravniki nekoliko sumničavi. Po nujni operaciji prizna, da je dve leti živel v avtomobilu in da je želel spet videti svojo hčerko Jane. Ko Julia malo pozneje izve, da je Darian zapustil svojo družino, se ne počuti več sposobna nadaljevati dela na primeru. Toda Matteo ji ne dovoli pobega, zato mora Julia pozabiti na jezo in se soočiti z bolnikom.

Tom Zondek ni najbolj navdušen, ko ga doktor Marc Lindner napoti na posvet o bolečini. Ko se Erwin Meyer sooči z zdravniško ekipo, je Tom presenečen. Športni, dobro razpoloženi moški ni tipičen bolnik z bolečinami. Kje naj bi Tom in Marc pomagala?

Dr. Emma Jahn in dr. Elias Bähr začneta izvajati skupni raziskovalni projekt. Dojenček Raya nenehno odvrača pozornost, saj je Elias do nadaljnjega prevzel vlogo varuške.

Na sporedu:
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane