Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax
Sobota, 14. 8. 2021
03:35 - 05:35
 
Film • Domišljijski
120 min
Združene države Amerike, 1983
6 /10
51%
Režija: Peter Yates
Igrajo
Ken Marshall
Lysette Anthony
Freddie Jones
Francesca Annis
Alun Armstrong
In še: David Battley, Bernard Bresslaw, Liam Neeson, John Welsh, Graham McGrath
Prikaži več
V času mečevalcev in magije stoji mračno kraljestvo Krull. Tam se mladi kralj loti reševanja svoje neveste in domovine pred napadalci iz vesolja.

Fantazijska pustolovščina nas popelje v mistični čas mečevalcev in magije med preteklostjo in sedanjostjo, kjer vladajo mitološke pošasti in grozljivi, vsemogočni zlobnež Beast. Na oddaljenem planetu stoji mračno kraljestvo Krull, ki pred nami zaživi v vsej svoji srhljivo fantastični lepoti.

Mladi princ Colwyn se loti reševanja ugrabljene neveste, ki jo ima Beast za ujetnico; vendar mu pot na vsakem koraku prekrižajo ubijalski stvori in vesoljski prišleki pod vodstvom vsemogočnega sovražnika. Colwyn se mora najprej prebiti do odmaknjene votline, kjer je skrit legendarni Glaive, ključ do nedoumljivih in neomejenih moči.

Potem mora naprej po poti, na kateri je priča prizorom in dogodkom onstran najbolj nebrzdane domišljije, dokler se ne bo soočil s sovragom. Če naj bo Beast poražen, bo moral Colwyn uporabiti fantastično magijo Glaiva, da bi rešil svojo ljubezen in svojo domovino pred izničenjem.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane