Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Do nazga

The Full Monty

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax
Torek, 24. 5. 2022
23:40 - 01:10
 
Film • Komedija
90 min
Velika Britanija, 1997
7 /10
79%
Režija: Peter Cattaneo
Igrajo
Robert Carlyle
Mark Addy
William Snape
Steve Huison
Tom Wilkinson
In še: Paul Barber, Hugo Speer, Lesley Sharp, Emily Woof, Deirdre Costello
Prikaži več
V Sheffieldu v Angliji, kjer zaradi modernizacije jeklarne vlada brezposelnost, se šest moških odloči, da se bodo preživljali s striptizom.

Robert Carlyle (spomnimo se ga kot psihopatskega Begbieja iz filma "Trainspotting") igra rahlo neodgovornega Gaza, ki se rad zabava. Ker na hitro potrebuje nekaj denarja, se mu porodi ideja, da bi ustanovil skupino slačifantov, da bi lahko on in njegovi prijatelji, ki se jih drži nesreča, zaslužili nekaj prepotrebnega denarja.

Za razliko od Chippendalesov, katerih nastop na lokalnem večeru za ženske je njihova inspiracija, ta skupina prijateljev ni popolnoma nič podobna idealu eksotičnega plesalca. Gazov najboljši prijatelj Dave je debel in poklapan zaradi nedavnega napada impotence. Nekdanji delovodja in amaterski plesalec Gerald je nepremagljivo zapet, Horse nima pojma o plesu, Guy pa kljub ljubezni do "Petja v dežju" nima občutka za ritem, je pa bogato obdarjen moški.

Vendar z neomajnim prepričanjem in Geraldovo koreografijo posrečeni fantje kmalu plešejo ob glasbi Donne Summer, Hot Chocolate, Garyja Glitterja, Sister Sledge in Toma Jonesa ter se pripravljajo na grozljivo, vendar nujno potrebno razkritje, ki jih bo dvignilo nad povprečne slačifante.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane