Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj

Divjina v srcu

Wild at Heart

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Slovenija 1
Ponedeljek, 15. 6. 2020
13:50 - 14:45
 
Nanizanka • Družinski
55 min
Velika Britanija, 2012, S 8, E 2
7 /10
Brez ocene
Režija: Nicholas Laughland, Paul Harrison, Maurice Phillips, Nigel Douglas, Andrew Gunn, David Evans, Cilla Ware, Jim O'Hanlon, David Caffrey, Richard Spence, Juliet May, Beryl Richards, Roger Gartland, David Richards, Ian Barnes, Barry Berk, Darrell Roodt, Adam Friedlander
Igrajo
Stephen Tompkinson
Deon Stewardson
Nomsa Xaba
Thapelo Mokoena
Lucy-Jo Hudson
In še: Hayley Mills, Luke Ward-Wilkinson, Dawn Steele, Olivia Scott-Taylor, Mary-Ann Barlow
Prikaži več
Zadnja dela serije nas popeljeta v Leopardov brlog po približno letu dni.

Danny, Rosie in Dup nestrpno čakajo, da se bo Dylan vrnil, a zaman. Bližajoča se nevarnost jih prisili, da pobegnejo brez njega, vendar se zaradi Dupove nerodnosti znajdejo v nepredvidljivem položaju. Rosie se nazadnje sama odpravi iskat Dylana, da bi se domov vrnila pravočasno za poroko. Danny in Dup imata medtem priložnost, da se pogovorita in rešita spor.

Fatani je v njihovi odsotnosti na Dupovo željo ukradel slonico iz Leopardovega brloga in jo odpeljal na varno, kar sprva poglobi težave, ki jih imata z Liv. Caroline poskuša izvedeti, kaj je narobe z Dupom, zato obišče njegovo zdravnico in izve pretresljivo novico. Z Alice se odpravita na pot, da bi rešili nesrečne popotnike. Se jim bo uspelo vrniti domov do Rosiejine in Dylanove poroke?

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane