Spored

TV Spored medijske hiše Delo

Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 3
Petek, 28. 1. 2022
10:35 - 12:20
 
Film • Animirani
105 min
Združene države Amerike, 2017
7 /10
70%
Režija: Brian Fee
Igrajo
Owen Wilson
Cristela Alonzo
Chris Cooper
Nathan Fillion
Larry the Cable Guy
In še: Armie Hammer, Ray Magliozzi, Tony Shalhoub, Bonnie Hunt, Lea DeLaria
Prikaži več
Legendarni dirkač Strela McQueen se bo moral spopasti z novo generacijo avtomobilov, medtem ko žaluje za učiteljem in sklepa nova prijateljstva.

Pixar v nadaljevanju priljubljene animirane franšize predstavlja novo generacijo visoko naprednih vozil, ki vsi zapovrstjo grenijo življenje Streli McQueenu. Kot bivši svetovni prvak v avtomobilskih dirkah, se Strela znajde v težavah, saj se posledice staranja že poznajo na njegovem načinu dirkanja.

Za razliko od prejšnjega dela, kjer so se ukvarjali z vohunjenjem, se bodo "Avtomobili 3" še enkrat osredotočili na tekmo in v napeti zgodbi bomo videli, kako se bodo spretni, hitri, novodobni avtomobili znašli tik za petami Strele McQueena in kako se bo moral z vsemi silami potruditi, da ostane v tekmovanju.

Nova generacija neverjetno hitrih dirkačev ga je namreč izrinila iz njemu tako ljubega športa. Da bi se vrnil v igro, potrebuje pomoč zagrete mlade tehničarke Cruz Ramirez z njenim izvirnim načrtom, navdih pokojnega Hudson Horneta ter nekaj nepričakovanih zapletov. Da bi dokazal, kako številka 95 še ni odnehala, bo prvak svoje srce pustil na velikem dirkališču!

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2022. Vse pravice pridržane