Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Umori na podeželju

Midsomer Murders

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Crime
Torek, 14. 1. 2020
14:00 - 16:00
 
Nanizanka • Kriminalka
120 min
Velika Britanija, 2003, S 7, E 1
8 /10
Brez ocene
Režija: Renny Rye, Peter Smith, Richard Holthouse, Sarah Hellings, Jeremy Silberston, Nicholas Laughland, Alex Pillai, Matt Carter, David Tucker, Baz Taylor, Moira Armstrong, Simon Langton, Audrey Cooke, Toby Frow, Peter Cregeen, Andy Hay, Luke Watson, Charlie Palmer, Rob Evans, Steve Hughes, Paul Harrison, Jennie Darnell
Igrajo
John Nettles
Jane Wymark
Barry Jackson
Jason Hughes
Neil Dudgeon
In še: Fiona Dolman, Laura Howard, Chris Wilson, Daniel Casey, Kirsty Dillon
Prikaži več
V angleškem Midsomerju, kjer se pod mirno površino skrivajo temne skrivnosti in škandali, veteranski detektiv in mladi narednik raziskujeta umore.

Ko Barnaby raziskuje okostja v zrušenem predoru, je Troyjev zadnji primer v Midsomerju povezan z mladostnikom, ki je sovražil samotarja. Poslovnež Timothy Webster organizira veliko čiščenje mestnega kanala za promocijo turizma in seveda tudi svojega statusa v krajevni skupnosti.

Med čiščenjem, ki se ga udeležita tudi Barnabyjeva žena Joyce in hčerka Cully, pride do nesreče. Joyce je tako skupaj z nekaterimi prostovoljci ujeta v predoru. Ko jih osvobodijo, v tunelu najdejo kup okostnjakov, ki naj bi tam ležali že več kot sto let. Barnaby kljub temu sproži preiskavo. Troy medtem napreduje v inšpektorja in preiskuje svoj primer.

Na sporedu:
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane