Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Enota

Force (aka. Smeris)

Deli z ostalimi:
Na sporedu
TV3
Ponedeljek, 25. 5. 2020
21:45 - 22:45
 
Nadaljevanka • Kriminalka
60 min
Nizozemska, 2014, S 1, E 2
8 /10
Brez ocene
Režija: David Lammers, Annemarie van de Mond, Erik de Bruyn, Murray Keane, Michael Hurst, Mark Beesley, Simon Bennett, Aidee Walker, Caroline Bell Booth
Igrajo
Jeroen van Koningsbrugge
Dennis van de Ven
Kiki van Deursen
Lindsay Zwaan
Mimi Ferrer
In še: Leo Alkemade, Daan van Dijsseldonk, Axel Daeseleire, Karien Noordhoff, Teun Kuilboer
Prikaži več
Nizozemska serija Enota, v kateri se detektiv za umore Theo, ki je povezan z narko kartelom, bori proti organiziranemu kriminalu v mestecu Tilburg.

Theo Kamp je najboljši, a značajsko najbolj impulziven detektiv v svojem mestu. Medtem ko išče vrhunskega kriminalca, prekrši pravila in nadrejeni ga kazensko pošljejo v ekipo za boj proti drogam. Theu ne preostane drugega, kot da pri delu upošteva predpise, saj je nenehno pod nadzorom novega partnerja Willema, ki je znan po tem, da nikoli ne krši pravil. Skupaj se borita proti organiziranemu kriminalu v nizozemskem mestu Tilburg.

A Theo ne more iz svoje kože in znova prestopi mejo. Po streljanju z Willemom dobita uraden suspenz in prepoved nadaljevanja preiskave in iskanja skrivnostnega strelca. Theo ni pripravljen prepustiti lova svojim nekdanjim kolegom kar tako, a spet je njegov temperament tudi njegov največji sovražnik.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane