Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Divjina v srcu

Wild at Heart

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Slovenija 2
Četrtek, 14. 11. 2019
18:00 - 18:55
 
Nanizanka • Družinski
55 min
Velika Britanija, 2010, S 5, E 5
7 /10
Brez ocene
Igrajo
Stephen Tompkinson
Dawn Steele
Olivia Scott-Taylor
Mary-Ann Barlow
Stephen Jennings
In še: Cal MacAninch, Deon Stewardson, Megan Martell, Vanessa Pike, Antony Coleman
Prikaži več
V tej družinski nanizanki bomo lahko spremljali življenje veterinarja Dannyja Trevaniona, ki se z ženo in tremi otroki odpravi v Južno Afriko.

Danny in Alice se odpravljata na zaslužene počitnice, Olivia pa je jezna, ker bo zamudila učne ure vožnje, zato se odpelje sama, z džipom. Ko se zaleti, ji nihče ne verjame, da je bila nesreča. Dup jo prisili, da Vanesso in Rowana prosi, naj Dannyju in Alice posodita vozilo. Rowan dobi zamisel, da bi preživel nekaj dni z Vanesso, ki ne ve, da je Rowan zagledan vanjo, zato se odloči, da bosta odpotovala z Dannyjem in Alice. Na poti se njihov avtomobil poškoduje, povrhu pa naletijo še na grozno nesrečo.

Danny in Alice pomagata poškodovani turistki Susan. Sin poškodovanke in Rowan se odpravita po pomoč, a se tudi Rowan poškoduje. Danny se z drugimi odpravi proti mestu, saj Susan nujno potrebuje pomoč, Alice pa se odloči, da bo poiskala Rowana. V Leopardovem brlogu medtem Dup poskuša s trdim delom spremeniti Olivijin odnos. Njegov trud je neuspešen, dokler mu Olivia ne pomaga pri reševanju osirotelega leopardjega mladiča.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane