Spletna mesta Dela d.o.o. uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?
Podjetno naprej: Kodila, proizvodnja izdelkov iz mesa
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Slovenija 1
Včeraj, 11. 12. 2024
17:25 - 17:55
Izobraževalni program • Svetovalna oddaja
30 min
Slovenija, 2024
Brez ocene
Brez ocene
Od svetovne krize leta 2008 do današnje pandemije smo predstavili 400 uspešnih zgodb naših podjetnikov, zdaj pa gremo s pravo idejo Podjetno naprej.
Janez Kodila je od očeta prevzel mesnico in s pogumom, inovativnim pristopom ter višjo dodano vrednostjo ustvaril blagovno znamko, prepoznano tudi v drugih evropskih državah in celo na Japonskem. Družinsko podjetje s 45 sodelavci, ki ga vodita s soprogo Heleno in v katero se postopoma vključuje že četrta generacija, je danes prepoznaven proizvajalec izdelkov iz mesa avtohtonih sort prašičev in ponudnik izbranih jedi; njihova restavracija je letos prejela Michelinovo priznanje za odlično razmerje med ceno in kakovostjo.