Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Divjina v srcu

Wild at Heart

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Slovenija 1
Ponedeljek, 30. 3. 2020
14:05 - 14:55
 
Nanizanka • Družinski
50 min
Velika Britanija, 2007, S 2, E 5
7 /10
Brez ocene
Režija: Nicholas Laughland, Paul Harrison, Maurice Phillips, Nigel Douglas, Andrew Gunn, David Evans, Cilla Ware, Jim O'Hanlon, David Caffrey, Richard Spence, Juliet May, Beryl Richards, Roger Gartland, David Richards, Ian Barnes, Barry Berk, Darrell Roodt, Adam Friedlander
Igrajo
Stephen Tompkinson
Deon Stewardson
Nomsa Xaba
Thapelo Mokoena
Lucy-Jo Hudson
In še: Hayley Mills, Luke Ward-Wilkinson, Dawn Steele, Olivia Scott-Taylor, Mary-Ann Barlow
Prikaži več
V tej družinski nanizanki bomo lahko spremljali življenje veterinarja Dannyja Trevaniona, ki se z ženo in tremi otroki odpravi v Južno Afriko.

Vsi se veselijo, da bo v Leopardov brlog prišel Bash, Dannyjev nekdanji profesor in Rosiejin boter. Tako bo imel Danny pomoč na kliniki za živali. Le Du Plessis je nejevoljen, saj se mu zdi, da niti najmanj ne potrebujejo še enega Angleža.

Ko ostareli Anglež Sarah zamenja za Dannyjevo prvo ženo Mirando, se izkaže, da je z njim nekaj narobe. Ob tem razburi še Rosie. Ta namreč med pogovorom sliši njegovo pripoved o tem, kako je njena mama zaradi drugega moškega zapustila Dannyja in njo, ko je bila še čisto majhna. Med operacijo bolne gepardke Bash popolnoma odpove in odtava s posestva.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane