Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Neupogljivi

Insurgent

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Planet TV
Četrtek, 28. 5. 2020
19:59 - 22:11
 
Film • Pustolovščina
132 min
Združene države Amerike, 2015
6 /10
58%
Režija: Robert Schwentke
Igrajo
Kate Winslet
Jai Courtney
Mekhi Phifer
Shailene Woodley
Theo James
In še: Ansel Elgort, Miles Teller, Cynthia Barrett, Justice Leak, Lyndsi LaRose
Prikaži več
Tris Prior se mora spopasti s svojimi demoni in s pomočjo prijateljev nadaljevati boj proti tiranski oblasti, ki prikriva resnico o njihovem svetu.

Potem ko ju razkrinkajo kot Razcepljena – tista, ki se ne prilegata definiciji petih družbenih razredov oziroma ločin – se Tris in Štirica znajdeta na begu pred Jeanine, oblastiželjno voditeljico Eruditov. Medtem ko izdajalski Herosi pod Jeanininim poveljstvom rovarijo po zatiranem Chicagu in zajemajo Razcepljene, se Tris in Štirica podata prek mesta v upanju, da zaveznike najdeta med Asketi, Veritisti, Herosi in Agapejci, kot tudi med uporniško in obubožano množico tistih, ki ne pripadajo nobeni ločini.

Tris, čeprav je strta in jo kljuva krivda zaradi smrti njunih družin in prijateljev, skuša odkriti skrivnost, za katero sta bila njena starša pripravljena umreti – skrivnost, ki je tudi razlog, da Jeanine ne izbira ciljev, da bi zajela Tris. Ker noče več povzročati gorja svojim ljubljenim, se Tris v vrsti domala nemogočih izzivov sooči s svojimi najglobljimi strahovi, saj namerava poiskati resnico o preteklosti – in s tem tudi prihodnosti – njihovega sveta.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane