Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Hitri in drzni

The Fast and the Furious

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Planet TV
Nedelja, 5. 4. 2020
20:00 - 21:54
 
Film • Akcija
114 min
Koprodukcija, 2001
7 /10
74%
Režija: Rob Cohen
Igrajo
Paul Walker
Vin Diesel
Michelle Rodriguez
Jordana Brewster
Rick Yune
In še: Chad Lindberg, Johnny Strong, Matt Schulze, Ted Levine, Ja Rule
Prikaži več
Policista pod krinko pošljejo v podzemlje cestnega dirkanja, kjer se kmalu počuti kot doma. A odločiti se bo moral, na kateri strani je v resnici.

Brian se nekega dne s hitrim športnim avtomobilom pripelje pred restavracijo, ki je v lasti Dominica in njegove sestre. V restavraciji ga napade Vince, fant iz skupine navdušencev nad hitrimi avtomobili, ki jo vodi Dominic. Briana pretepejo, se mu posmehujejo ter ga izženejo iz prostora.

Ponoči se Brian s svojim avtomobilom pridruži dirki po ulicah Los Angelesa, v kateri sodeluje še nekaj članov Dominicove bande, med katerimi je tudi njegovo dekle Letty. V teh ilegalnih dirkah sodelujejo tudi mladi Mehičani in Kitajci. Glavna zvezda dirk je Dominic, saj vedno zmaguje. Tako zmaga tudi v tej dirki, Brian pa konča na drugem mestu.

Nenadoma se pojavi policija in vsi se razbežijo. Dominic in Brian skupaj pobegneta policiji in se spoprijateljita. Brian tako postane član Dominicove skupine in dela kot prodajalec avtomobilskih delov. V resnici pa je kriminalist, ki opravlja tajno nalogo ...

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane