Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Hrvatska radiotelevizija 2
Četrtek, 14. 11. 2019
01:36 - 03:03
 
Film • Drama
87 min
Kanada, 2014
6 /10
36%
Režija: Anthony Lefresne
Igrajo
Erin Sanders
Alex Paxton-Beesley
Catherine Dent
Michael Woods
Chloe Rose
In še: Zack Peladeau, Rob Stewart, Vanessa Morgan, Allison Graham, Jefferson Brown
Prikaži več
Triler, posnet po resnični zgodbi, o profesorju, katerega je študentka obtožila spolnega nadlegovanja.

Profesorja Gilberta Adkinsa po tridesetih letih dela študentka Devon Cavanor obtoži spolnega nadlegovanja. O dogodku pred ravnateljico in policijo priča njena prijateljica Traci Scott. Adkins je obupan, služba je zanj pomembnejša od vsega, bil je ponosen, ker je učil generacije učencev, mnogi so se mu prišli zahvaljevat, ker je v njih razvil željo po znanju.

Toda Traci je lagala, da bi pomagala prijateljici, saj jo je Devon prepričala, da brez prič njej nihče ne bo verjel. Traci je tako privolila v laž, ker je tudi sama bila v podobnem položaju, toda kljub temu je vznemirjena in se počuti krivo, ker je lagala. Stvari se poslabšajo, ko policija najde Adkinsov avtomobil, poslovilno pismo, kasneje pa še njegovo truplo v reki.

Primer se zdi razrešen, saj je Adkins v pismu posredno priznal, da se opravičuje zaradi napak, toda njegova hči June opazi mnoge nepravilnosti v celotni zgodbi, prepričana je, da njen oče ne bi nadlegoval študentke. Ob branju poslovilnega pisma odkrije marsikaj sumljivega.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane