Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Sestrstvo

The Sisterhood

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Petek, 30. 10. 2020
03:15 - 04:45
 
Film • Triler
90 min
Kanada, 2019
6 /10
Brez ocene
Režija: Jean-François Rivard
Igrajo
Claire Coffee
Lisa Berry
Siobhan Murphy
Taylor Thorne
Caitlyn Sponheimer
In še: Christian Jadah, Guido Cocomello, Michelle Ohm, Eleanor Noble, Paula Jean Hixson
Prikaži več
Ashley sestra povabi v skupino žensk, ki ji pomagajo doseči vse, kar si je želela. A kmalu ugotovi, da imajo te usluge tudi svojo ceno.

Ashley Shields doživlja težko leto po smrti matere, razpadu svojega zakona in dejstvu, da v službi ni bila deležna obljubljenega napredovanja. Ko jo njena sestra Jasmine povabi v skupino žensk "Sestrstvo", jo nova znanstva pritegnejo in nadeja se, da bo z novimi močmi to spremenilo njeno življenje.

Druščina žensk pod vodstvom skrivnostne in karizmatične Desiree ponudi Ashley vse tisto, kar ji je bilo obljubljeno. V službi dobi povišico, ločitveni postopek se zaključi njej v prid in končno je spet srečna ter izpolnjena. Vendar kmalu ugotovi, da imajo privilegiji in usluge "Sestrstva" svojo ceno, ki je včasih tudi nezakonita.

Po tem, ko Ashley še bolje spozna žensko druščino in je prisiljena sodelovati v nekaterih vprašljivih dejavnostih, se zave, da je zabredla veliko predaleč in mora najti izhod. Četudi bi to bilo na račun odnosa z Jasmine – ali celo lastnega življenja.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane