Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Disneyjevi kratki animirani filmi

Disney Shorts

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Nedelja, 16. 2. 2020
06:30 - 07:00
 
Otroški in mladinski program • Risanka
30 min
2019, S 2
Brez ocene
Brez ocene
Iz legendarnih studiev Walt Disney prihaja izjemna zbirka priljubljenih, med njimi tudi mnogih nagrajenih kratkih animiranih filmov.

Gerijeva igra Stari čudak Geri v parku igra celodnevno šahovsko partijo proti sebi. Nekako začne izgubljati proti svojemu živahnejšemu "nasprotniku"; a ko je igre skoraj konec, mu uspe zmagovalni preobrat.

Spominki Skupina turističnih spominkov na polici ima zabavo, ki vključuje glasbo in bazen. Malce vstran se sam zase drži snežak Knick, ujet v snežni stekleni krogli. Poskuša vse, česar se domisli, da bi se pridružil zabavi.

Lava Glasbeno ljubezensko zgodbo, ki se odvija v času milijonov let, sta navdihnila odmaknjena lepota tropskih otokov in eksplozivna privlačnost morskih vulkanov.

Ugrabitev Mladi vesoljec se uri za "ugrabitelja ljudi". Njegova naloga predvideva, da ugrabi spečega kmeta, tako da ga zvabi v vesoljsko ladjo. Ta poskus se vedno znova izjalovi, učitelj vesoljca pa je vse bolj neučakan in jezen.

Luna Kratki film "Luna" je brezčasna zgodba o malem dečku, ki odrašča sredi nenavadnih okoliščin. Nekega večera bo prvič, da ga bosta oče in dedek odpeljala s seboj v službo. V starem lesenem čolnu odveslajo daleč na morje.

Lučko Majhna svetilka najde žogo za igro in zabavno je, dokler ta ne poči. Ko starejši Lučko že misli, da se bo njegov otrok malce umiril, pa Lučko mlajši že spet najde drugo žogo – ki je desetkrat večja.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane