Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Čokoladna velika noč

Easter Under Wraps

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO 2
Torek, 2. 6. 2020
15:55 - 17:20
 
Film • Romantični
85 min
Združene države Amerike, 2019
7 /10
Brez ocene
Režija: Gary Yates
Igrajo
Fiona Gubelmann
Brendan Penny
Fred Henderson
Ese Atawo
Bronwen Smith
In še: BJ Harrison, Sophia Reid-Gantzert, Aaron Craven, Sarah Corrigan, Alvin Sanders
Prikaži več
Erin skuša ugotoviti, zakaj družinska tovarna čokolade ni več uspešna. Spozna vodjo proizvodnje Bryana, ki ima veliko idej za posodobitev tovarne.

Romantična drama "Čokoladna velika noč" spremlja Erin Cavendish (Fiona Gubelmann) in vodjo proizvodnje Bryana (Brendan Penny), katerih poslovno znanstvo se sčasoma spremeni v nekaj več, vendar cvetoči ljubezni grozijo mnoge skrivnosti.

Erin je direktorica marketinga pri podjetju Cavendish Chocolates in obožuje svojo službo. Vendar prodaja čokolade upada in Erin sklene pod krinko v družinskem podjetju ugotoviti, kje tiči razlog. Kot Veronica spozna vodjo proizvodnje Bryana, ki ji pove, da avtomatizacija v podjetju slabo vpliva na ustvarjalnost in vztrajno odvrača stranke.

Erin je navdušena nad njegovimi zamislimi o tem, kako posodobiti tovarno čokolade, in pri preizkušanju novih strategij se nenadejano zbližata. Med obiskom muzeja je Erin ganjena nad repliko starega Cavendishovega jajca in Bryanovim navdušenjem, da bi čokoladnim izdelkom vrnili tradicionalni retro videz, ki ga stranke ljubijo.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane