Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Zgodba

The Tale

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Torek, 25. 2. 2020
08:05 - 09:55
 
Film • Drama
110 min
Združene države Amerike, 2018
7 /10
84%
Režija: Jennifer Fox
Igrajo
Elizabeth Debicki
Laura Dern
Frances Conroy
Jason Ritter
Ellen Burstyn
In še: John Heard, Common, Chelsea Alden, Laura Allen, Isabelle Nélisse
Prikaži več
Zgodba spremlja uspešno novinarko, katere mati najde njen zapis o ljubezenski izkušnji z dvema odraslima osebama, ko je imela komaj trinajst let.

Jennifer je uspešna novinarka in predavateljica, ki potuje po vsem svetu in živi uspešno življenje s svojim partnerjem v New Yorku. Vse dokler njena mati nekega dne ne najde njenega zapisa o prav posebni ljubezenski izkušnji z dvema odraslima osebama iz časa, ko je bilo Jennifer komaj trinajst let.

Med branjem porumenelih strani lastne zgodbe Jennifer odkriva podrobnosti, ki jih je zabeležila pred 40-imi leti in so povsem drugačne od njenih spominov na tiste dogodke. Globoko pretresena, vendar odločena, da bo spomine uskladila s svojimi zapisi in resnico, Jennifer sklene poiskati inštruktorico jahanja in trenerja teka iz svoje preteklosti.

Vrne se na konjsko farmo v Karolini, na katero jo veže toliko spominov, in v Jennifer se v domačem kraju vnovič prebudi njen uporniški najstniški jaz. Tako se začnejo razgrinjati prave plati zgodb, ki jih je več desetletij pripovedovala sami sebi.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane