Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Ponedeljek, 2. 12. 2019
12:00 - 13:50
 
Film • Domišljijski
110 min
Združene države Amerike, 2019
6 /10
49%
Režija: Tim Burton
Igrajo
Colin Farrell
Michael Keaton
Danny DeVito
Eva Green
Alan Arkin
In še: Nico Parker, Finley Hobbins, Roshan Seth, Lars Eidinger, Deobia Oparei
Prikaži več
Mladi slonček, katerega uhlji so tako veliki, da lahko leti, pomaga reševati propadajoči cirkus.

Studio Disney in vizionarski režiser Tim Burton prinašata novo veličastno igrano avanturo o življenju najslavnejšega slona na svetu. "Slonček Dumbo" nas bo spomnil na priljubljeno animirano klasiko iz leta 1941, v kateri se raznolikost spoštuje, družinske vrednote cenijo in sanje poletijo visoko v nebo.

Lastnik cirkusa Max Medici (Danny DeVito) najame nekdanjega zvezdnika Holta Farriera (Colin Farrell) ter njegova otroka Milly (Nico Parker) in Joeja (Finley Hobbins), da skrbijo za novorojenega slonjega mladička, ki se mu posmehujejo zaradi nenavadno velikih uhljev, v propadajočem cirkusu, ki se že tako bori za preživetje. Ko družina odkrije, da lahko Dumbo leti, cirkus to s pridom izkoristi, da si bi povrnil slavo in ugled v javnosti.

Tako privabi podjetnika V.A. Vandeverea (Michael Keaton), ki posebnega debelokožca zaposli v svojem največjem zabavljaškem podjetju dotlej, Deželi sanj. Dumbo se v Deželi sanj povzdigne v višine s šarmantno in spektakularno cirkusantko Colette Marchant (Eva Green), a samo dokler Holt ne odkrije, da pod sijajnim površjem Dežele sanj preži veliko temačnih skrivnosti.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane