Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Ponedeljek, 30. 3. 2020
17:20 - 19:05
 
Film • Znanstvena fantastika
105 min
Združene države Amerike, 2018
6 /10
Brez ocene
Režija: Brad Peyton
Igrajo
Dwayne Johnson
Naomie Harris
Malin Akerman
Jeffrey Dean Morgan
Jake Lacy
In še: Joe Manganiello, Marley Shelton, P.J. Byrne, Demetrius Grosse, Jack Quaid
Prikaži več
Ko se tri divje živali zaradi gensko spremenjenega cepiva preobrazijo v pošastne orjake, jih morata primatolog in genetičarka ustaviti.

Primatolog Davis Okoye (Dwayne 'The Rock' Johnson), ki se sicer ne mara čustveno zbliževati z drugimi ljudmi, je namesto tega navezal neomajno vez z Georgom, izjemno inteligentnim odraslim goriljim samcem, za katerega skrbi že od rojstva živali.

A ko se izjalovi neuradni genetski poskus, se nežna opica nenadoma prelevi v gromozansko besnečo zver. In, kar je še huje, kmalu postane jasno, da so v pošastne orjake podobno preobražene tudi nekatere druge živali.

Na novo ustvarjeni alfa plenilci sejejo grozo po Severni Ameriki in uničujejo vse, kar se jim znajde na poti. Okoye poišče pomoč strokovnjakinje za genetiko Kate Caldwell (Naomie Harris), ki se je zaradi svoje poštenosti znašla v nemilosti pokvarjenih delodajalcev.

Skušata poiskati cepivo, pri tem pa se morata prebiti skozi pravcato urbano bojišče, na katerem je vsak hip drugačno stanje. Ustaviti morata ne le katastrofo globalnih razsežnosti, temveč tudi rešiti žival, ki je bila nekoč Davisov prijatelj.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane