Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Podli fantje 2

Bad Boys 2

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Sreda, 11. 12. 2019
02:00 - 04:20
 
Film • Akcija
140 min
Združene države Amerike, 2003
7 /10
Brez ocene
Režija: Michael Bay
Igrajo
Will Smith
Martin Lawrence
Gabrielle Union
Jordi Mollà
Peter Stormare
In še: Theresa Randle, Joe Pantoliano, Michael Shannon, Jon Seda, Yul Vazquez
Prikaži več
Miamijska detektiva Bennett in Lowrey sta ponovno v boju proti trgovini z mamili. Njuna preiskava ju vodi do nevarnega prekupčevalca.

Še več nevarnosti in prav toliko smeha nas čaka, ko se miamijska detektiva z oddelka za boj proti mamilom Mike Lowrey (Will Smith) in Marcus Burnett (Martin Lawrence) pridružita enoti, ki skuša zaustaviti dostavo pošiljke ecstasyja v Miami. Nehote odkrijeta smrtonosno zaroto, v katero je vpleten neusmiljeni prekupčevalec mamil Tapia, odločen razširiti svoj imperij in imeti glavno besedo pri vse bolj cvetoči preprodaji mamil v mestu. Pri tem pobije vse, ki se mu postavijo po robu.

Zadeve še poslabša Marcusova sestra Syd (Gabrielle Union), v navzkrižni ogenj ujeta agentka DEA pod krinko, kar naša junaka pripelje na rob zakona. Naloga se še bolj zaplete zaradi romantičnih iskric med Mikom in Syd, to pa spravi ob pamet njenega preveč zaščitniškega brata. Ampak Marcus in Mike morata pozabiti na nesoglasja ter ustaviti zločince. Ko je Syd razkrinkana in se znajde v nevarnosti, jo morata rešiti prav "podla fanta".

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane