Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Charliejevi angelčki

Charlie's Angels

Deli z ostalimi:
Na sporedu
HBO
Sobota, 1. 8. 2020
16:10 - 18:10
 
Film • Akcija
120 min
Združene države Amerike, 2000
6 /10
45%
Režija: McG
Igrajo
Cameron Diaz
Drew Barrymore
Lucy Liu
Bill Murray
Sam Rockwell
In še: Kelly Lynch, Tim Curry, Crispin Glover, Matt LeBlanc, LL Cool J
Prikaži več
Charliejevi angelčki so ženska detektivska trojica, ki mora najti ugrabljenega računalniškega genija.

V visokooktanski priredbi istoimenske humoristično-akcijske nadaljevanke iz sedemdesetih morajo Natalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) in Alex (Lucy Liu) ob pomoči zvestega pribočnika Bosleya (Bill Murray) preprečiti skrbno izdelano peklensko zaroto, ki ne bi pomenila le izgube zasebnosti ljudi po vsem svetu, ampak tudi konec Charlieja in njegovih angelčkov.

Erica Knoxa (Sam Rockwell), čednega in inteligentnega ustanovitelja podjetja Knox Technologies, ugrabijo v njegovi pisarni. Knox je oblikoval računalniški program za glasovno identifikacijo, ki je natančnejša od trenutnih tehnik za preverjanje s pomočjo prstnih odtisov; znanstveno odkritje bi v napačnih rokah lahko privedlo do katastrofe.

Po Knoxovem izginotju predsednica Knox Technologies Vivian Wood (Kelly Lynch) dobro ve, da lahko za pomoč prosi le enega moškega – in njegove tri brihtne, zapeljive in smrtonosne detektivke. Najame jih, da najdejo Knoxa. Charliejevi angelčki kmalu posumijo v njegovega tekmeca Rogerja Corwina (Tim Curry), lastnika podjetja Red Star Systems, največjega satelitskega sistema za telekomunikacijo.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane