Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Za božič bom doma

I'll Be Home for Christmas

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Movies
Sreda, 13. 11. 2019
06:00 - 07:25
 
Film • Komedija
85 min
Združene države Amerike, 1998
5 /10
20%
Režija: Arlene Sanford
Igrajo
Jonathan Taylor Thomas
Jessica Biel
Adam LaVorgna
Gary Cole
Eve Gordon
In še: Lauren Maltby, Andrew Lauer, Sean O'Bryan, Lesley Boone, Amzie Strickland
Prikaži več
Jake Wilkinson se že nekaj let zapored za božične praznike ni vrnil v New York k svoji družini.

Oče sinu, da bi ga malce spodbudil k obiskom doma, obljubi, da mu bo podaril rdeči porsche iz leta 1957, če mu tokrat vendarle uspe priti domov in se na ta praznik srečati z družino. Zdi se, da si bo avto brez vsakršnih težav priboril. Toda nato se zgodi nekaj povsem nepredvidljivega – člani nogometne ekipe, ki jim je moral priskrbeti odgovore za izpit, ugotovijo, da jim Jake ni prinesel pravih odgovorov, zato se mu odločijo maščevati.

Oblečenega v Božičkovo opravo in s prilepljeno belo Božičkovo brado ga pustijo sredi kalifornijske puščave. Tako Jake ostane sredi puščave, odet v Božička, v žepu pa nima ne denarja ne dokumentov. Da bi bilo vse le še huje, se Eddie, eden nogometašev in Jakov veliki nasprotnik, spravi na njegovo dekle Allie.

Kaj lahko Jake sploh še stori? Odločen je, da se ne bo odrekel ne porscheju ne svojemu dekletu, a kaj ko na poti med štopanjem in pešačenjem proti domu, New Yorku, prav vsi menijo, da je Jake resnično Božiček in se mu spovedujejo ter ga prosijo za nasvete ...

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane