Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Movies
Ponedeljek, 26. 10. 2020
06:00 - 07:35
 
Film • Komedija
95 min
Združene države Amerike, 2005
5 /10
37%
Režija: Steve Carr
Igrajo
Martin Lawrence
Wendy Raquel Robinson
Breckin Meyer
Horatio Sanz
Oren Williams
In še: Patrick Warburton, Megan Mullally, Eddy Martin, Steven Christopher Parker, Steven Anthony Lawrence
Prikaži več
Roy je bil ugleden trener košarke, a so ga zaradi njegovih izpadov jeze vrgli iz lige. Zdaj ima nov cilj.

Roy se zadnje čase osredotoča na reklamiranje proizvodov. Poleg tega so ga zaradi njegovih izpadov vrgli iz univerzitetne košarke, dokler se ne bo začel vesti primerno ali z drugimi besedami, da ne bo eksplodiral vsakokrat, ko bo stopil na igrišče.

Dolgo čaka na primerno ponudbo za službo, toda prejme samo eno: na hitro načečkan faks članov košarkaške ekipe iz osnovne šole Mount Vernon. Roy oklevajoče sprejme "ponudbo" v upanju, da bo po nekaj tednih na šoli dokazal, da se je spremenil in si povrnil slavo fakultetnega trenerja. Toda Roy ne ve, v kaj se je spustil. Fantje so nesposobni, slabi športniki in ne obvladajo osnov košarke. Royeva ekipa Smelterjev na prvi tekmi izgubi 0:109.

Zdi se, da bo šlo vse samo še navzdol. Nato pa se Roy odloči, da bo mlade košarkarje naučil nekaj novih pojmov, kot so podaja, skoki, preigravanje in zadevanje košev. Roy s čudežnim trenerskim pristopom popelje Smelterje tja, kjer še niso bili - na zmagovalno stran semaforja, sam pa znova najde nekaj, za kar je mislil, da je že davno izgubil: ljubezen do košarke.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2021. Vse pravice pridržane