Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Kraguljčki

Sleigh Bells Ring

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Movies
Četrtek, 11. 6. 2020
10:35 - 12:15
 
Film • Romantični
100 min
Združene države Amerike, 2016
6 /10
25%
Režija: Marita Grabiak
Igrajo
Erin Cahill
David Alpay
Dakota Guppy
Jenna Romanin
Robyn Bradley
In še: Chad Riley, Donovan Scott, Brendon Zub
Samo dva tedna pred Božičem mestna skupnost zaupa Laurel organizacijo božične parade v Mission Cityju.

Laurel ima že tako polne roke dela, vendar vseeno sprejme novo in najbrž najbolj odgovorno zadolžitev z veseljem in optimizmom. Komaj se s svojo hčerko loti božične parade, že naleti na izjemno zanimive stare sani, ki stojijo ob koči zunaj mesta. Koča in sani sta v lasti starejšega, prijaznega gospoda z belo brado, imenovanega gospod Winters.

Laurel si od Wintersa hoče sposoditi sani za božični mimohod, saj meni, da bi bile enkraten in edinstven okras parade. Gospod Winters na to pristane, vendar v zameno zahteva, da se sanem povrne nekdanja lepota. Laurel nima kaj, kot da na vse pristane. K sreči v mestu naleti na svojo nekdanjo ljubezen Alexa. Njuno ponovno srečanje je malce čudno in nelagodno, vendar Laurel vseeno pristane na Alexovo pomoč pri popravilu sani.

Ko se lotita dela z ramo ob rami, se med njima prebudijo tudi stara čustva. Prav ko se zdi, da bo med njima znova vzklila ljubezen, mora Alex spet stran. Laurel je užaloščena in se umakne. K »sreči« izginejo tudi sani, ki jih je treba za vsako ceno najti pred parado, kar Alexa in Laurel ponovno združi.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane