Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Bojevnik

Warrior

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Movies
Nedelja, 17. 11. 2019
00:05 - 02:35
 
Film • Drama
150 min
Združene države Amerike, 2011
8 /10
Brez ocene
Režija: Gavin O'Connor
Igrajo
Tom Hardy
Nick Nolte
Joel Edgerton
Jennifer Morrison
Frank Grillo
In še: Kevin Dunn, Maximiliano Hernández, Bryan Callen, Sam Sheridan, Fernando Chien
Prikaži več
Odtujena brata se soočita z razdiralnimi silami preteklosti.

Nekdanji marinec Tommy Conlon, s tragično in skrivnostno preteklostjo na grbi, se prvič po štirinajstih letih vrne domov v rodni Pittsburgh na obisk k očetu, ozdravljenemu alkoholiku in pred leti briljantnemu trenerju mešanih borilnih veščin.

Oče je zaradi steklenice pred leti razbil družino na prafaktorje in starejši sin Brandon ga je zato izbrisal iz svojega življenja. Zmeden, nataknjen in brezvoljen mlajši sin Tommy vidi edino rešitev za izhod iz osebnostne krize v prijavi na največji svetovni turnir v mešanih borilnih veščinah.

Z očetom se sprva nekaj časa iščeta, potem pa postaneta neustavljiv dvojec, ki na turnirju melje vse pred seboj. In tu nastopi družinska drama. Vse kaže, da se bo Tommy na poti do prvaka moral soočiti z Brendanom, zdaj šolskim učiteljem, ampak tudi nekdanjim borcem, ki se je prisiljen vrniti v ring zato, da bi družino rešil pred hipotekarno katastrofo.

Brata sta neizogibno na poti proti spopadu, še prej pa bosta morala razčistiti kar nekaj različnih pogledov na dogodke iz družinske preteklosti.

Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane