Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox Life
Petek, 14. 8. 2020
17:05 - 18:00
 
Nanizanka • Drama
55 min
Združene države Amerike, 2012, S 2, E 20
8 /10
88%
Režija: David Paymer, Tim Matheson, James Hayman, Joe Lazarov, Janice Cooke, Patrick R. Norris, Bethany Rooney, Jeremiah S. Chechik, Ron Lagomarsino, Michael Schultz, Kevin Mock, Mary Lou Belli, Tom Amandes, Jason Ensler, John Stephens, Elodie Keene, Brandi Bradburn, Rebecca Asher, Les Butler, Ricardo Méndez Matta, Andrew McCarthy, Norman Buckley, Anton Cropper, Andy Wolk, Richard W. Abramitis, David Warren, Tara Nicole Weyr, Tawnia McKiernan, John Scott, David Grossman, Rob Bailey, Larry Shaw, Gil Junger, Victor Nelli Jr, Paul McGuigan, Eva Longoria
Igrajo
Rachel Bilson
Jaime King
Cress Williams
Wilson Bethel
Scott Porter
In še: Tim Matheson, Kaitlyn Black, Ross Philips, Mallory Moye, Reginald VelJohnson
Prikaži več
Mlada newyorška zdravnica Zoe Hart se preseli v mestece Bluebell v Alabami, kjer jo čaka dogodivščina, ki ji spremeni življenje.

Zoe prelisiči Jonaha, da ji pove za Brickovo skrivnost, s tem pa nenamerno še poslabša Brickovo ljubezensko življenje. Zoe se odloči upoštevati Brickov nasvet in izraziti svoja čustva, toda kaj, ko za to nikoli ne izbere pravega časa. Wade in Lemon, ki zdaj upravljata z lokalom, se morata medtem naučiti sodelovati. Lavon in Annabeth dobro vesta, kaj imata Wade in Lemon za bregom, zato se določita, da se ne bosta vmešavala v njune posle. Toda to je lažje reči kot storiti.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane