Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Veliki pokovci

The Big Bang Theory

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox
Nedelja, 23. 8. 2020
01:05 - 01:30
 
Nanizanka • Humoristični
25 min
Združene države Amerike, 2016, S 10, E 20
8 /10
82%
Režija: Mark Cendrowski, Anthony Joseph Rich, Peter Chakos, Nicole Lorre, James Burrows, Howard Murray, Ted Wass, Andrew D. Weyman, Joel Murray, Gay Linvill
Igrajo
Johnny Galecki
Jim Parsons
Kaley Cuoco
Simon Helberg
Kunal Nayyar
In še: Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie
Prikaži več
Prijatelja Leonard in Sheldon vesta vse o kvantni fiziki, kar pa se tiče vsakdanjih stvari v življenju, sta popolnoma izgubljena v vesolju.

Sheldon se trudi, da bi istega dne delal z Amy in na projektu vodilnega sistema s Howardom in Leonardom. Toda nato takne prehlad in se naslednji dan zbudi skoraj gol, ne da bi se spomnil, kaj je počel potem, ko je vzel zdravilo proti prehladu. Njegovega zvezka s tajnimi podatki o vojaškem projektu ni več. S pomočjo telefona ugotovi, da je odšel v bar z zahodno tematiko. Zvezek dobi nazaj, vendar izve, da je vsem povedal vse o projektu.

Medtem se Bernadette počuti krivo, ker je zapustila otroka, da bi se lahko vrnila na delo. Howard misli, da je jezna nanj, vendar se počuti bolje, ko ji pove, da lahko spremenita svoje odločitve, Halley pa se tega ne bo spominjala. Amy s citrami igra Soft Kitty za Sheldona v različnih jezikih.

Na sporedu:
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane