Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox
Petek, 3. 7. 2020
11:50 - 12:40
 
Nanizanka • Drama
50 min
Združene države Amerike, 2010, S 2, E 16
8 /10
85%
Režija: Rob Bowman, John Terlesky, Bill Roe, Bryan Spicer, Paul Holahan, Thomas J. Wright, Jeff Bleckner, David Barrett, Kate Woods, Larry Shaw, Holly Dale, Jeannot Szwarc, Jonathan Frakes, Kevin Hooks, Ron Underwood, Alrick Riley, Hanelle M. Culpepper, Jamie Babbit, Karen Gaviola, Dwight H. Little, Helen Shaver, Dean White, Félix Enríquez Alcalá, Rosemary Rodriguez, Bethany Rooney, Steve Boyum, Emile Levisetti, Millicent Shelton, Chuck Bowman, Rob Hardy, Milan Cheylov, Steve Robin, Jann Turner, Jessica Yu
Igrajo
Nathan Fillion
Stana Katic
Susan Sullivan
Jon Huertas
Seamus Dever
In še: Molly C. Quinn, Tamala Jones, Penny Johnson Jerald, Ruben Santiago-Hudson, Maya Stojan
Prikaži več
Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett tudi v drugi sezoni sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov.

Castle in Kate preiskujeta umor ženske, ki so jo v parku našli golo in prekrito s karamelno omako. Osumljenca Tylerja Bentona najdeta s pomočjo ročno izdelanih lisic, ki jih je kupil v erotični trgovini za svojo punco Jessico. Izkaže se, da je Jessica pisala doktorat na temo spolnih igric, Tyler pa ji je lisice podaril bolj za šalo kot zares. Kdo je torej umoril Jessico in zakaj se je zapletla v spolne igrice?

Na sporedu:
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane