Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox
Torek, 7. 7. 2020
19:00 - 20:00
 
Nanizanka • Drama
60 min
Združene države Amerike, 2010, S 2, E 21
8 /10
85%
Režija: Rob Bowman, John Terlesky, Bill Roe, Bryan Spicer, Paul Holahan, Thomas J. Wright, Jeff Bleckner, David Barrett, Kate Woods, Larry Shaw, Holly Dale, Jeannot Szwarc, Jonathan Frakes, Kevin Hooks, Ron Underwood, Alrick Riley, Hanelle M. Culpepper, Jamie Babbit, Karen Gaviola, Dwight H. Little, Helen Shaver, Dean White, Félix Enríquez Alcalá, Rosemary Rodriguez, Bethany Rooney, Steve Boyum, Emile Levisetti, Millicent Shelton, Chuck Bowman, Rob Hardy, Milan Cheylov, Steve Robin, Jann Turner, Jessica Yu
Igrajo
Nathan Fillion
Stana Katic
Susan Sullivan
Jon Huertas
Seamus Dever
In še: Molly C. Quinn, Tamala Jones, Penny Johnson Jerald, Ruben Santiago-Hudson, Maya Stojan
Prikaži več
Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett tudi v drugi sezoni sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov.

Poteka preiskava smrti Paula Fincha, za katerega se ne ve ali je umrl po naključju ali je bil umor načrtovan. Njegova žena trdi, da se je Paul po letih poštenega življenja spet zapletel v rop, po vsej verjetnosti v rop manhattanske banke, ki so ga roparji izvedli iz podzemnega tunela. Preiskavi se pridruži mladi in čedni detektiv Tom Demming in Castle takoj opazi, da je Kate zelo všeč.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane