Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj
Deli z ostalimi:
Na sporedu
Fox
Ponedeljek, 6. 7. 2020
06:25 - 07:15
 
Nanizanka • Drama
50 min
Združene države Amerike, 2010, S 2, E 18
8 /10
85%
Režija: Rob Bowman, John Terlesky, Bill Roe, Bryan Spicer, Paul Holahan, Thomas J. Wright, Jeff Bleckner, David Barrett, Kate Woods, Larry Shaw, Holly Dale, Jeannot Szwarc, Jonathan Frakes, Kevin Hooks, Ron Underwood, Alrick Riley, Hanelle M. Culpepper, Jamie Babbit, Karen Gaviola, Dwight H. Little, Helen Shaver, Dean White, Félix Enríquez Alcalá, Rosemary Rodriguez, Bethany Rooney, Steve Boyum, Emile Levisetti, Millicent Shelton, Chuck Bowman, Rob Hardy, Milan Cheylov, Steve Robin, Jann Turner, Jessica Yu
Igrajo
Nathan Fillion
Stana Katic
Susan Sullivan
Jon Huertas
Seamus Dever
In še: Molly C. Quinn, Tamala Jones, Penny Johnson Jerald, Ruben Santiago-Hudson, Maya Stojan
Prikaži več
Pisatelj kriminalk Richard Castle in detektivka Kate Beckett tudi v drugi sezoni sodelujeta pri reševanju zanimivih primerov.

Serijski morilec je še vedno na prostosti, Castle pa se boji, da Kate ni preživela eksplozije v svojem stanovanju. K sreči je še vedno živa, saj se je skrila v kad. Morilec s tem ni preveč zadovoljen, kar v naslednjem telefonskem klicu povsem jasno pove. Kaže, da bo moral ponovno moriti. Castle je prepričan, da je morilec moral dobro poznati Bena Conrada, glede na to, da se je izdajal zanj, zato ga poskušajo najti po tej poti.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane