Spored
TV Spored medijske hiše Delo
Zdaj

Usodna privlačnost

Fatal Attraction

Deli z ostalimi:
Na sporedu
Cinemax 2
Ponedeljek, 2. 12. 2019
01:40 - 03:40
 
Film • Triler
120 min
Združene države Amerike, 1987
7 /10
Brez ocene
Režija: Adrian Lyne
Igrajo
Michael Douglas
Glenn Close
Anne Archer
Ellen Latzen
Stuart Pankin
In še: Ellen Foley, Fred Gwynne, Meg Mundy, Tom Brennan, Lois Smith
Prikaži več
Srečno poročeni newyorški odvetnik Dan Gallagher se nepremišljeno prepusti strasti s čedno sodelavko Alex. Vendar ona noče le avanture za eno noč.

Dan Gallagher je uspešen odvetnik iz New Yorka s čudovito družino: lepo ženo Beth in njuno šestletno hčerjo Ellen. Neki konec tedna, ko sta soproga in hči zdoma na izletu, se Dan nepremišljeno prepusti ljubezenski vročici z zapeljivo Alex Forrest, ki jo je spoznal na službenem srečanju. Čedna ženska je nova urednica pri eni od agencij pomembne Danove stranke. Kar zadeva Dana, je bila vroča posteljna avantura z Alex le bežno enkratno srečanje za pomiritev strasti, vendar se skrivnostna Alex nikakor ne more sprijazniti s tem, kar mu tudi dokaže še pred koncem tedna.

Dan ji sprva prijazno in razumevajoče, potem pa odločno skuša dopovedati, da njuna zveza nima nikakršne možnosti. Ampak Alex ga začne zalezovati, nenehno ga kliče po telefonu domov in v službo ter celo obišče v stanovanju, ki je naprodaj, kjer spozna Beth. Alexina obsedenost in nerazumnost prestopita vse meje dopustnega in nazadnje se sprevržeta v nasilje, ki grozi, da bo pokopalo Dana in njegovo popolno družino.

Trenutno ni na sporedu.
Deli z ostalimi:
Copyright © Delo 2019-2020. Vse pravice pridržane